Strålande jul

Jag blir så sjukt glad av julen. Blossas glögg med lite julmust i, skånsk grovmalen senap på julskinka på julvört, Nils Landgren i högtalarna, stearinljus och mysig värme. Kan det bli bättre?

En ordentlig jävla fökylning har jag dragit på mig, kan inte andas genom näsan alls. Jag är rädd för näsdroppar eftersom att det fräter massor :(

Nu ska jag kolla Idol med gästerna, man kanske kan få ut något av det i kväll? Det vore ju en rolig suplajs!



Nils Landgren - Maybe this christmas
Victoria Tolstoy - Gläns över sjö och strand



 

 


 


Blurry..

Juletider var det ja. Nu är det dax att stressa igen. Ett helt år och lite till har gått sedan morfar gick bort. Hur snabbt får tiden gå? Eftersom att snö infinner sig på många ställen i Sverige så har jag och Mattias gjort vårt årliga avbrott (nej, inte bokstavligt). Eftersom att han är borta varje helg och även några veckor under sept-maj perioden så ses vi inte så ofta :/.

En uppdatering för er som faktiskt läser min blogg men inte pratar så mycket med mig i övrigt:

- Jag är snart klar med ett halvårs Datateknik A på universitetet. I Januari är det meningen att alla tentor ska vara avklarade och alla rapporter godkända. Hur det kommer att gå är en annan sak. Omtentor kommer det bli och sena inlämningar oxå. Efter jag är klar med det här har jag Fysik B tenta kvar från förra året att klara. Jag borde nog börja plugga nu på en gång fastän den är i april/maj någon gång. Den är svår som bara fa-an.
- Jag säljer skor på DinSko/Ecco i Marieberg Galleria som den nu mer så fint heter. Det är ett helt okej jobb och jag trivs jätte bra med alla jobbarkompisar. Synd bara att de inte behöver mer än extrajobbare.
- Jag hoppas på att hitta någon form av jobb som ger lite mer än extratimmar så att jag kan flytta hemifrån snart. Det finns ju självklart både fördelar och nackdelar med att bo hemma. Just nu överväger nackdelarna tyvärr. Jag har ju trots allt bott hemma i 21 år ganska exakt nu, vilket är rätt lång tid!
- Jag är sjukt sugen på MC (+ kort) och kommer förmodligen att inhandla en inom kort. Det lutar åt en BMW f650gs, i pappas fotspår <3.
- Min bästa kompis bor i Thailand sedan i höstas och jag har en hel del inombords som jag snart kommer spy ut för att jag inte har någon att prata med :(.

Oj, det blev lite väl många jag där uppe ser jag. Nötskalet.

Förra veckan var jag på mitt första Dreamhack. Jag åkte dit som crew tillsammans med Steffe, Johan och Jacob (både Steffe och Johan från min "nya" klass) och hade sjukt kul! Jag kan inte förstå att det inte blivit av att jag åkt dit tidigare som deltagare. Som crew i trygghetsteamet ser man till att regler följs och att säkerheten är på topp. Vi jobbade i grupp 2 som hade passet 15.00-23.00, alldeles lagom tid för att både ha väldigt kul och kunna sova på rätt tid :)! Jag vet inte hur många gånger ni fått beröm, men tack för den bästa gruppen jag någonsin kunnat hamna i! Bästa gruppansvarige hade vi oxå. Det blir lätt ett DH till sommaren för min del!

1 Januari åker jag med min familj till Egypten. Det ska bli sjukt skönt att bara komma iväg en stund, dock är jag lite besviken på att pyramiderna får vänta till en annan gång :(. Som ni kanske vet så är det rätt mycket skit i det landet just nu och dessutom mycket lureri fram och tillbaka. Vi bor så pass långt från Kairo att det skulle ta för lång tid att ta sig dit, utforska och sedan åka tillbaka igen. Men, jag åker nog gärna dit igen och backpackar. Det farliga gör det ju bara lite mer spännande!


Johnny Cash - Hurt
Puddle Of Mudd - Blurry
Thåström - Fan Fan Fan


Tack till er som orkat läsa ända hit ner. Nu ska jag fixa lite innan Mattias ska dra iväg till Sälen (ja det är ju Fredag, vad annars?). Kvällen går nog åt till att plugga, om jag inte kan hitta någon med en bastu?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ibland vill jag bara springa i regnet så långt jag bara orkar. Ibland vill jag bara skrika, rakt ut och länge. Hur ska man kunna veta hur och var man vill leva, när man inte ens vet vem man är? Ibland känner jag mig som en liten obetydlig vindpust. En som försöker påverka men inte lyckas speciellt bra.

RSS 2.0