Och så var det dags..

Att vara död och begraven är något vi alla kommer "genomgå". I morgon händer det för morfar.
"Som en bro över mörka vatten.." Vem sjunger jag till? Morfar är ju redan borta, han ska väl inte behöva bäras över några djupa hav eller genom mörka stunder? Sjunger jag för mamma? Eller till mamma kanske det heter.. Mamma och Per och alla som är där.. Det är väl de som behöver den bäst. Sången alltså.

Det räcker inte med en skit sak i vardagen. Om en och en halv vecka gäller det. Godkänd i Matte C och Biologi A? Nej, jag tror inte det. Fastän jag alltid förbereder mig på att det ska gå som sämst, blir jag alltid besviken om det verkligen blir så. Är det mänskligt? Eller är det bara jag som är konstig igen...

Hampus kommer hit nästa år och pluggar tyska med mig :)! Haha! Jag tycker det är så roligt, han har ju bott i Schweiz i massa år, och pratar redan bra tyska. Det är han som kommer få lära mig. Jag ska bli tysk flygvärdinna någon dag..

 ..Eller inte.


God natt Morfar, hälsa mormor <3

Och dagarna?...



...Var tar de vägen? Jag vet inte...

Biologidag i dag. Vaknade, drog upp persiennerna, kollade på termometern. Suck. -1 grad. Bara för att jag, för omväxlings skull, valde att lita på gårdagens väderprognos, fick jag gå utan regnjacka dagen ut. Kall, blöt och hungrig... Heeela tiden.

Nej, jag ska inte klaga. Hur ska det här gå i lumpen? Hoppas att jag fortf. vill göra den nästa år. Förmodligen har jag väl kommit in i en till fas där jag vill göra allt som är lite fränt. Joina militären, bli polis, ta jaktlicens.. Ni vet hur det är.. Eller? Är jag konstig på mer än ett sätt?

Matte, matte, matte... Nej, jag pratar inte om Mattias, utan om Matematik C som jag så lätt och nätt ska klara av på kvarstående 3 veckor. Skönt att man inte ens har gjort hälften.. Överlycklig om man har 1 timme till övers ibland. Nu t.ex. Varför sitter jag här? Jag borde plugga. Blogga är väl ändå inte min grej. Jag som inte har något som helst spännande att skriva om just nu. Här sitter jag och skriver massa skit, som någon förmodligen inte ens kommer orka läsa hälften av.  

Ytlighet är jobbigt. Fruktansvärt jobbigt. Skitsnack är jobbigt. Fruktansvärt jobbigt.

Tillbaka till matteboken och det så kallade "inte himmlen"..



Saknar dej morfar, hälsa mormor <3

RSS 2.0