Databashantering my as!

Idag har jag lyckats med att få Titti att gå ut och kissa och jag har bara varit tvungen att tända i kaminen 2 ggr. Jag lagade msn på Åbergs dator och ser nu fram emot en kopp te.


Plugg.


Jag pluggar.






Jag pluggar. Jag pluggar. Jag pluggar. Jag pluggar. Jag pluggar. Jag pluggar.






Så, nu när ni vet hur det ligger till så behöver jag egentligen inte skriva mer, men jag tänker plåga er iallfall. Mattias familj är borta i Sälen över sportlovet så vi bor hemma i huset i veckan. Titti måste matas, bajsas och tas hand om. I morse var det iskallt i hela huset eftersom att ingen hade tänt i kaminen, så jag gick ner för att tända. PIIIIP efter 2 minuter. Jaså, brandlarmet, det brukar sluta efter en stund. PIIIIP efter 20 minuter. Jaså brandlarmet, det brukar sluta efter stund. Men inte i dag, nej då. Det hela slutade med batteriuttag efter 2 samtal till Sälenborna eftersom att Mattias inte hade telefonen på (förvånad?), OCH en blöt fläck på köksmattan. Titti tyckte visst att jag hade varit borta för länge och protesterade genom att vägra vänta 2 minuter på att få komma ut och kissa. Tidningspapper.

Uppdatering:
Jag har nu tänt i kaminen för 4:e gången i dag. Varför vill ingenting funka som det ska när jag är i närheten nu mer? Jag tycks inte ens kunna få iordning på sketna msn :@. JÄKLA SKIT JÄKLA SKIT JÄKLA SKIT! Nu ska jag gå ner och tända igen. Senare uppdatering kanske kommer.





RSS 2.0