Dag 19

Akihabaras huvudgata
Det är där vi har spenderat  mesta delen av vår tid i Tokyo. Helt sjukt mycket elektronik. Elektronik och mangaporr. Massor av mangaporr. Jag förstår inte riktigt den tecknade grejen. Fy. Vi var i Tokyo Tower oxå. Helt jätte fint! Vi åkte upp lagom till skymningstid, så att vi fick se Tokyo i både ljus och mörker. Jag förstår inte hur stort det är. Fast än jag sett staden ovanifrån och verkligen sett hur stor den är, så förstår jag inte. Och skyskraporna. Hur höga kan de vara utan att de blåser omkull? Det är helt ofattbart hur man lyckats konstruera sådanna byggnader. Och tornet. 8,6 meter högre än eiffeltornet. Lite knäckande va ;)? (Tryck här!)

image114

       

Kapseln bestod av en tunn madrass, en liten kudde av plastkulor och ett påslakan med en filt i. Jag vaknade flera gånger under de två nätterna av ett konstigt dunkande ljud. Efter några gånger kom jag fram till att det var varje gång jag vände mig om. Min höft var öm på morgonen. Upp klockan tio, frukost på Dou Tour och ut å shoppa! Runt fyra på kvällen vinkade vi in en taxi. " Tokyo tower"! Till hotellet för att få lite sömn. Upp i morse klockan 10, shoppade lite till och sedan shinkansen hem. Och vad fick jag med mig av allt detta shoppande? Jo, ett Nintendo 8-bitars orginal, med två spel :)! Kult och nostalgi!

image120

                

Vi lyckades hitta lite roliga skyltar oxå (ovanligt när det gäller mig ;)). Kolla på bilderna över så får nu en hum om vad folk råkar ut för eller hur folk kanske beter sig i Tokyo. I Hollywood finns det stjärnor med kändisnamn i på marken. I Akihabara finns det elektronikprylar inrutade (se ovan). Pannkakor med massa gott i, det blev min dessert efter gårdagens lunch! Hur stora löv finns det igentligen? Och till sist. Bönor i muffins? Ja gott var det iallafall!



Nu är det bara morgondagen kvar. Sedan är det flyget hem till Sverige som gäller. Jag längtar, men ändå inte. Jag vill vara kvar här i Kyoto. Det är världens mysigaste stämmning. Något som man kanske inte märker av så mycket i hemma i Örebro. Men jag vill hem oxå. Träffa familjen, kompisar och framför allt Mattias.

I kväll blir det utgång. I morgon blir det sista inhandlingen av alla presenter och utgång även då. Lördag morgon klockan sex, halv sju, åker vi till flygplatsen i Osaka. Slut.



Kommentarer
Postat av: jessi

åh vilka fina bilder :)

2007-12-07 @ 18:24:48
URL: http://jessi91.blogg.se
Postat av: Farsan...

Vi har väntat på att du äntligen ska komma hem och nu är du hemma med ett glatt humör och massor av minnen,händelser som du kommer att minnas livet ut..
Tack för alla fina presenter jag fick..
och grattis på namnsdagen - Anna..
Kramar / Far

2007-12-09 @ 12:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0